Profesionalno stilizovanje brade na poklon u vašem Talasu

Profesionalno stilizovanje brade na poklon u vašem Talasu


16. septembra 2016.

Ove subote 17.09 od 19h je jedan poseban događaj, Darko Nešković naš dragi brica među bricama imaće svoje javno predstavljanje i koji će tom prilikom našim dragim gostima i prijateljima pružiti mogućnost da gratis dobiju uslugu profesionalnog brijanja i štucovanja (fazoniranje) brade u Supermarketu Zemun Talas! Sve to će pratiti naš već poznati Dj Nemanja Krstić!

Zaštitni znak svakog muškarca današnjice je njegova brada. Neki je puštaju godinama, dok je drugi redovno briju.
Prednosti koje pruža brada mogu biti da štiti lice od sunca, pokriva vrat i nemanje obaveze da se svako jutro brijete kad ustanete.

Postoje različiti tipovi brade i oblici lica. Ovaj događa pruža priliku da, bez obzira koji vam je oblik lica, bio on duguljast, kvadratni, obli , trouglasti itd. da vidite kakav stil brade Vama odgovara.

beards

Seckanje, oblikovanje, čišćenje, češljanje, sve su to procesi kroz koje morate proći u zavisnosti od toga kakvu bradu želite.
Ne postoji idealan i pravi način na koji se brada treba oblikovati, ali postoje neke osnovne stvari na koje momci treba da obrate pažnju prilikom odražavnja i oblikovanja.
Međutim, ona neće biti savršena bez male pomoći, naših komšija iz Berber Bara, profesionalnih berbera.

Zapamtite, koji god stil da izaberete, moraćete da brinete o prikladnosti i dužini vaše brade da ne biste izgledali kao da ste učesnik Survivor-a. Pozivamo vas da se zabavite sa različitim stilovima, bilo kakva promena je promena i sigurno će vam pružiti efekat potpune svežine.